kiropraktorer på sydfyn

KIROPRAKTISK CENTER SYDFYN
Vi behandler i Svendborg og Faaborg.

 

VELKOMMEN I VORES KLINIK

 

På Sydfyn i midten af Svendborg finder du vores klinik. Klinikken er mere end 30 år gammel, og det giver os mulighed for at bruge en vis portion af erfaring – men også ydmyghed over for hele tiden at være up-to-date.

Vi er løbende på kursus for at tilegne os den nyeste viden inden for kiropraktik, smerter og problemer i ryg, nakke samt øvrige bevægeapparat. Endvidere har vi den nyeste viden indenfor baby- og børnebehandling, graviditetsproblemer, sportsskader samt behandling af seniorer. Din kiropraktor hjælper med genoptræning efter en skade både, hvis du ønsker eneundervisning eller holdundervisning.

Vi er 4 medejere, som alle er kiropraktorer. Vores behandlerteam består udover  6 kiropraktorer også af 1 massør. Endvidere tilbyder vi akupunktur og træningsforløb.

Klinikken samarbejder med PensionDanmark om fysioterapi og/eller kiropraktik. Har du sundhedsordning i PensionDanmark, kan du se mere om dine muligheder på pension.dk/sundhed.

Vores patienter siger:

“Altid venlige og vildt dygtige. Særligt for børn. De har gjort en stor forskel for min datter!”
Nadia Krogstrup Gade

“De har hjulpet mig mange gange. Og i dag, havde vi vores søn på 9 mdr med derned for at blive tjekket for om han var låst i bækkenet, hvilket han var. Det er længe siden jeg har haft så glad og afbalanceret dreng, det er takket være Marlene. Tusind tusind tak”.
Lisa Schvartz Larsen

“God kompetent oplevelse – dygtige folk”
Helle Petersen

“Var i dag til kiropraktor for første gang i mit liv, jeg var inde hos Jeanette. Jeanette var super professionel og behagelig, hun var rigtig god til at fortælle hvad hun gjorde og hvorfor så jeg følte mig tryg. En rigtig god oplevelse og jeg vil klart anbefale stedet og Jeanette til andre
Kiwa Lund Andersen

Ny klinik i Faaborg

Vi åbner ny kiropraktor klinik i Faaborg – se mere.