kiropraktor langeland

Kiropraktisk Center Sydfyn
– dine kiropraktorer i Rudkøbing på Langeland

Velkommen til vores klinik i Sundhedshuset i Rudkøbing. Vi er glade for at tage imod nye såvel som tidligere patienter – og i alle aldre fra baby til oldeforældre.

I klinikken laver vi udredning, diagnose, behandling samt giver råd om forebyggelse af alle former for smerter og problemer i ryg, nakke, arme og ben.

Vi afhjælper graviditetsproblemer i bevægeapparatet – specielt bækken og lænd.

Vi har stor erfaring i at hjælpe babyer, som har utrøstelig gråd, favoritside etc. ved hjælp af nænsom børnekiropraktisk behandling. Endvidere hjælper vi  større børn og unge for blandt andet hovedpine, rygsmerter og sportsskader.

Hvem er vi?

Kiropraktisk Center Sydfyn har netop afholdt 35 års jubilæum. Vi er 6 kiropraktorer og i alt 10 ansatte i vores klinik.

Hvordan behandler vi?

For os er det vigtigt at få stillet den rigtige diagnose, inden behandlingen går i gang. Denne diagnose stilles i samarbejde med dig ud fra din beskrivelse af symptomer samt vores uddybende spørgsmål.

Hvor bor vi?

Vi har lokaler i Sundhedshuset, Havnegade 118 i Rudkøbing. Og vi tilbyder gratis parkering lige ved døren.

Vores kunder siger

“De har hjulpet mig mange gange. Og i dag, havde vi vores søn på 9 mdr med derned for at blive tjekket for om han var låst i bækkenet, hvilket han var. Det er længe siden jeg har haft så glad og afbalanceret dreng, det er takket være Marlene. Tusind tusind tak”
Lisa Schvartz Larsen

“Altid venlige og vildt dygtige. Særligt for børn. De har gjort en stor forskel for min datter!”
Nadia Krogstrup Gade

“God kompetent oplevelse – dygtige folk”
Helle Petersen

“Var i dag til kiropraktor for første gang i mit liv, jeg var inde hos Jeanette. Jeanette var super professionel og behagelig, hun var rigtig god til at fortælle hvad hun gjorde og hvorfor så jeg følte mig tryg. En rigtig god oplevelse og jeg vil klart anbefale stedet og Jeanette til andre
Kiwa Lund Andersen

Svendborg

Faaborg

Rudkøbing

Kiropraktisk Center Sydfyn
Odensevej 47A, Faaborg
Tlf. 3242 5600 kontakt@kirosydfyn.dk