Din kiropraktor i Faaborg

 

Kiropraktisk Center Sydfyn

På Sydfyn i midten af Faaborg finder du vores kiropraktor klinik. Klinikken er åbnet 1 april 2022 i klinikfællesskab med Faaborg Fysioterapi. Klinikken har sammen med vores søsterklinikker i Svendborg og Rudkøbing mere end 30 års erfaring.

Vi sætter din sundhed i fokus – og vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

LØBENDE PÅ KURSUS

Vi er løbende på kursus for at tilegne os den nyeste viden indenfor kiropraktik, smerter og problemer i ryg, nakke samt øvrige bevægeapparat. Endvidere sørger vi også for at have den nyeste viden indenfor baby- og børnebehandling, graviditetsproblemer, sportsskader samt behandling af seniorer. Dette gør vi for at sikre, at du får den optimale kiropraktor behandling i vores klinik i Faaborg.

DISKUS PROLAPS og SPINAL STENOSE

Vi behandler indenfor regionens prolaps-og spinalstenose-pakke-forløb. Så vel for problemer i nakke som i ryggen. Vi er uddannet i at diagnosticere diskus prolaps.

HOVEDPINE, NAKKESMERTER OG PISKESMÆLD

Vi er særlig interesseret i problematikken omkring hovedpine, nakkesmerter og piskesmæld. Vi ved, at det kan være svært, at der skal “røres” ved en meget øm nakke og har tilegnet os den nødvendige erfaring i forsigtig og nænsom behandling. Du kan trygt komme til os.

TVÆRFAGLIGHED

Vi er sammen med fysioterapeuterne i klinik-fællesskabet behjælpelig med genoptræning efter skader. Klinikken har nogle af de bedste genoptræningsfaciliteter i Faaborg-Midtfyn kommune.

Vi vægter tværfaglighed højt og sørger for løbende at tage på kurser, så vi er up-to-date med forskningen..

KIROPRAKTOR I KIROPRAKTISK CENTER

Vi er 4 medejere af klinikken, men det vil primært være Lise Larsson og Morten Bækgaard, som er i Faaborg klinikken. Begge er uddannet kiropraktorer fra Syddansk Universitet (SDU).

Hvem er vi?

Kiropraktisk Center Sydfyn har netop afholdt 35 års jubilæum. Vi er 6 kiropraktorer og i alt 10 ansatte i vores klinik. Læs mere i Ugeavisen Faaborg.

Hvordan behandler vi?

Inden vi behandler, er det vigtigt for os at stille den rigtige diagnose.

Først vil vi gerne høre din beskrivelse af dine symptomer, opstart af problem mm. Derefter vil vi sandsynligvis stille nogle uddybende spørgsmål, hvorefter vi laver en grundig undersøgelse. På baggrund af den indledende samtale og den grundige undersøgelse samt evt. vurdering af røntgen eller anden relevant diagnostisk materiale stiller vi diagnosen.

Vi gennemgår, hvordan behandlingen vil foregå, og hvad du kan forvente.

Hvis du har brug for eventuelt at supplere behandlingen med fysioterapi. træningsøvelser eller massage, henviser vi til nogle af de andre behandlere i huset.

Hvor bor vi?

Vi har lokaler på Odensevej 47A i Faaborg. Her driver vi et rigtigt godt klinikfællesskab med Faaborg Fysioterapi. Gratis parkering lige ved døren. Kontakt os, hvis du har brug for en kiropraktor.

Vores patienter siger

“De har hjulpet mig mange gange. Og i dag, havde vi vores søn på 9 mdr med derned for at blive tjekket for om han var låst i bækkenet, hvilket han var. Det er længe siden jeg har haft så glad og afbalanceret dreng, det er takket være Marlene. Tusind tusind tak”
Lisa Schvartz Larsen

“Altid venlige og vildt dygtige. Særligt for børn. De har gjort en stor forskel for min datter!”
Nadia Krogstrup Gade

“God kompetent oplevelse – dygtige folk”
Helle Petersen

“Var i dag til kiropraktor for første gang i mit liv, jeg var inde hos Jeanette. Jeanette var super professionel og behagelig, hun var rigtig god til at fortælle hvad hun gjorde og hvorfor så jeg følte mig tryg. En rigtig god oplevelse og jeg vil klart anbefale stedet og Jeanette til andre
Kiwa Lund Andersen

Svendborg

Faaborg

Rudkøbing

Kiropraktisk Center Sydfyn
Odensevej 47A, Faaborg
Tlf. 3242 5600 kontakt@kirosydfyn.dk