Sagt om os

“Giver 5 stjerner. Havde kæmpe smerter i siden af ryggen, som kiropraktor Morten, sagde med det samme det var bækken leddet, der var galt med. Det hjalp allerede efter 1 behandling, og nu har jeg lige haft den 4 og sidste behandling og alle smerter er væk. Kan kun give klinikken mine bedste anbefalinger. Jeg vil godt sige mange tak til Morten. Så 5 stjerner herfra.

Morten Pedersen

“Altid venlige og vildt dygtige. Særligt for børn. De har gjort en stor forskel for min datter!”

Nadia Krogstrup Gade

“Vi havde en søn på 8, som midt på sommerferien fik akut hold i nakken. På trods af vi ikke er kunder fik Morten lavet et hul i kalenderen til ham. Min søn er meget skeptisk for nye behandlere og er en smugle bange for kiropraktik – men Morten brugte bare den tid det krævede. Han var så god og tog sig tid til at vise og forklare hvad han gjorde – så min søn på vejen ud proklamerede, at Morten var verdens bedste kiropraktor. Tak for excellent service og børne forståelse!”.

Christina B.

“God kompetent oplevelse – dygtige folk”.

Helle Petersen

“Var i dag til kiropraktor for første gang i mit liv, jeg var inde hos Jeanette. Jeanette var super professionel og behagelig, hun var rigtig god til at fortælle hvad hun gjorde og hvorfor så jeg følte mig tryg. En rigtig god oplevelse og jeg vil klart anbefale stedet og Jeanette til andre“.

Kiwa Lund Andersen