Kiropraktisk Center Sydfyn

Kiropraktisk Center Sydfyn åbnede første gang dørene for patienter d. 15/1 1987. Det var dengang Charlotte Riber, der stod i spidsen for klinikken.

I september 2011 startede Lise  Thode Larsson i klinikken. Lise havde en baggrund som både fysioterapeut og kiropraktor og kunne derfor føje en ekstra dimension til klinikkens behandlinger.

I september 2014 åbnede Charlotte og Lise Kiropraktor Langeland i Sundhedshuset i Rudkøbing. På denne måde behøvede patienter fra Langeland ikke længere at køre så langt for at få en behandling.

I sommeren 2017 startede Jeanette Brogaard i klinikken. Idet der nu var 2 klinikker i fuld udvikling, var der brug for de ekstra varme og dygtige hænder.

I februar 2021startede Nicolai Uhrenholdt som turnusassistent efter at have arbejdet ved skranken i ferierne under studiet. Og i starten af 2022 kom Morten Bækgaard til. Morten blev headhuntet fra en klinik i Middelfart, idet der var planer om at starte endnu en klinik. Denne gang i Faaborg.

1/4 2022 åbnede Kiropraktisk Center Sydfyn/Faaborg i Faaborg Fysioterapis lokaler, og for at dække behovet for yderligere åbningstimer blev Jakob Dersch ansat i starten af 2024. Det er nu Morten og Jakob man kan møde i Faaborg, mens det er Jeanette, Nicolai og Lise der er at finde i Rudkøbing.

I Svendborgklinikken er det nu muligt at få behandling af Charlotte, Lise, Jeannette, Nicolai og Morten, og sidst men ikke mindst har klinikken i august 2023 fået endnu en erfaren og meget dygtig kiropraktor, Henrik Mazanti, der med mere end 18 års erfaring har behandlet de fleste problemstillinger, der er at finde i de menneskelige led og muskler.

Din kiropraktor i Svendborg, Faaborg og på Langeland

Anmeldelser

“Altid venlige og vildt dygtige. Særligt for børn. De har gjort en stor forskel for min datter!”

Nadia Krogstrup Gade

“God kompetent oplevelse – dygtige folk”.

Helle Petersen

“Var i dag til kiropraktor for første gang i mit liv, jeg var inde hos Jeanette. Jeanette var super professionel og behagelig, hun var rigtig god til at fortælle hvad hun gjorde og hvorfor så jeg følte mig tryg. En rigtig god oplevelse og jeg vil klart anbefale stedet og Jeanette til andre“.

Kiwa Lund Andersen